den diek logo

Is er een flip-over  aanwezig?
Er zijn twee flipovers in het gebouw, loop gerust rond.

Is er een beamer aanwezig?
Ja, maar deze dien je wel aan te vragen en kan je als optie (incl. scherm) mee huren. Mail ons hier even voor: info@den-diek.nl
In lokaal 3&4 hangt een vaste beamer. Deze is eigendom van filmhuis Het Doek. Voor gebruik mag je contact opnemen via info@hetdoek.nl.

Kan ik overdag en in het weekend gebruik maken van de barservice?
In principe is er alleen doordeweeks in de avonduren een barvrijwilliger aanwezig. Overdag mag je zelf koffie of thee uit de automaat halen. Wil je overdag gebruik maken van de barservice, geef dit dan aan bij de reservering, dan bekijken we de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?
Gaat je activiteit niet door? Dan kun je nog tot 24 uur van tevoren annuleren. Ook dit doe je zelf via de website. Niet geannuleerde activiteiten worden altijd in rekening gebracht.

Mag ik het lokaal anders inrichten?
De gebruiker richt zelf de ruimte in (klaarzetten tafels en stoelen). Heb je meer stoelen nodig? Her en der in het pand staan deze. Pak dat wat je nodig hebt. Laat de ruimte weer achter zoals je hem aangetroffen hebt en zorg dat het is opgeruimd (meubilair terugzetten, papiertjes, theezakjes etc. in de prullenbak).

Wat zijn de openingstijden?
Den Diek is alle werkdagen geopend van acht uur 's ochtends tot tien uur ’s avonds, zaterdags van negen uur 's ochtends tot vijf uur 's middags en zondag op afspraak/reservering. Je bent natuurlijk ook welkom als je alleen even een tussenstop wilt maken in onze gezellige ontmoetingsruimte met of zonder een drankje.

Op www.den-diek.nl  kun je in de agenda zien wat er wanneer allemaal te doen is. 

Mag ik zelf koffie pakken?
Voel je vrij om koffie of thee te pakken. De koffieautomaat staat achter de bar. In ruil voor een euro is een kopje koffie, cappuccino, chocolademelk of thee voor jou. In de grote automaat zitten blikjes drinken, snoep en chips. Je betaalt met muntgeld, de automaat geeft wisselgeld.

Denk je eraan om je kopje of glas zelf even in de vaatwasser te zetten?

Heb je eigen bereid voedsel bij je? Dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Ook wanneer je dit (bijvoorbeeld bij een workshop) aan anderen geeft.

Door de week staat er ’s avonds een vrijwilliger achter de bar. We mogen dan licht alcoholische dranken schenken. Bij Den Diek gelden uiteraard ook de regels voor Nix onder 18. We kunnen naar je legitimatie vragen. Tot een uur na de activiteit mag er alcohol geschonken worden.

Kan ik gebruik maken van internet?
Internet is gratis bij Den Diek. Je hebt geen wachtwoord nodig. In het kader van privacy is het wel nodig om even de voorwaarden te lezen en te accepteren voordat je gebruik kan maken van het internet. Alleen in lokaal 1 kan het bereik iets minder zijn.

Hoe stel ik de verwarming in?
Uit kostenoverweging is het pand niet de hele dag op alle plekken verwarmd. Je kunt zelf de verwarming opendraaien bij de radiatoren in het lokaal. Vergeet ook niet om ze na afloop weer dicht te draaien.