Contact

Onze locatie

Den Diek

Dijkstraat 30

7131 DP Lichtenvoorde


info@den-diek.nl

Veel gestelde vragen


SCC Den Diek is vrij toegankelijk voor iedereen. Wil je even rustig flex-werken? Kijk dan in de agenda of er een lokaal vrij is, of ga gezellig in de ontmoetingsruimte zitten.


OPENINGSTIJDEN:


Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00

Zaterdag: 08:30 – 17:00

Zondag: op afspraak

Is er een flip-over aanwezig?

Er is één flipover in het gebouw, loop gerust rond.

Is er een beamer aanwezig?

Ja, deze kunt u tijdens het reserveren aanvinken.

Kan ik overdag en in het weekend gebruik maken van de barservice?

In principe is er alleen doordeweeks in de avonduren een barvrijwilliger aanwezig. Overdag mag je zelf koffie of thee uit de automaat halen. Wil je overdag gebruik maken van de barservice, geef dit dan aan bij de reservering, dan bekijken we de mogelijkheden.

Mag ik een feestje organiseren bij Den Diek?

Wij begrijpen dat Den Diek een prachtige locatie is om een feestje te organiseren. Maar helaas kunnen en mogen wij hier niet aan beginnen.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Gaat je activiteit niet door? Dan kun je nog tot 24 uur van tevoren annuleren. Dit kan door een mail te sturen naar reserveringen@den-diek.nl Niet geannuleerde activiteiten worden altijd in rekening gebracht.

Mag ik het lokaal anders inrichten?

De gebruiker richt zelf de ruimte in (klaarzetten tafels en stoelen). Heb je meer stoelen nodig? Her en der in het pand staan deze. Pak dat wat je nodig hebt. Laat de ruimte weer achter zoals je hem aangetroffen hebt en zorg dat het is opgeruimd (meubilair terugzetten, papiertjes, theezakjes etc. in de prullenbak). Mocht het vaker voorkomen dat je het lokaal niet opruimt na gebruik, kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Wat zijn de openingstijden?

Den Diek is op alle werkdagen geopend van acht uur 's ochtends tot tien uur ’s avonds, zodat iedereen op elk gewenst moment naar binnen kan. 

Zaterdag zijn we open van half negen 's ochtends tot vijf uur 's middags, zondag kan je alleen op afspraak reserveren.

Ook wanneer je alleen even een tussenstop wilt maken in onze gezellige ontmoetingsruimte met of zonder een drankje.

Op www.den-diek.nl  kun je in de agenda zien wat er wanneer allemaal te doen is.

Mag ik zelf koffie pakken?

Voel je vrij om koffie of thee te pakken. De koffieautomaat staat in de ontmoetingsruimte. Een kopje koffie, cappuccino, chocolademelk of thee kost hier € 1,20 Heb je dit niet gepast? Geen probleem, de automaat geeft wisselgeld.

Heb je eigen bereid voedsel bij je? Dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Ook wanneer je dit (bijvoorbeeld bij een workshop) aan anderen geeft. Je bent wel verplicht om dit na afloop van je activiteit weer mee naar huis te nemen. Dit heeft te maken met de hygiëne regels waar wij aan moeten voldoen.

Door de week staat er ’s avonds een vrijwilliger achter de bar. We mogen dan licht alcoholische dranken schenken. Bij Den Diek gelden uiteraard ook de regels voor Nix onder 18. We kunnen naar je legitimatie vragen. 

Kan ik gebruik maken van internet?

Internet is gratis bij Den Diek. Je hebt geen wachtwoord nodig. In het kader van privacy is het wel nodig om even de voorwaarden te lezen en te accepteren voordat je gebruik kan maken van het internet. 

Hoe stel ik de verwarming in?

Uit kostenoverweging is het pand niet de hele dag op alle plekken verwarmd. Je kunt zelf de verwarming opendraaien bij de radiatoren in het lokaal. Vergeet ook niet om ze na afloop weer dicht te draaien!! Ook hier geldt: komt het vaker voor dat je de verwarming niet dichtdraait, dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.