Handleiding Reserveren

Openingstijden Den Diek

Maandag t/m vrijdag: 08.00u – 22.00u
Zaterdag: 09.30u – 17.00u
Zondag: alleen open op afspraak. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ga naar de site: www.den-diek.nl, klik vervolgens op ‘Reserveren ruimte’.

2. Vul het Filter in zodat alleen de beschikbare lokalen tevoorschijn komen.

Eerst de datum en aantal personen, vervolgens op ‘zoeken’ klikken.

(Let op: de afbeelding hieronder is een voorbeeld!)

3. Nu worden de lokalen zichtbaar welke op dat moment beschikbaar zijn. Klik op ‘boeken’ bij het gewenste lokaal.

4. U vult de gevraagde gegevens m.b.t de reservering in.
Bij ‘displaynaam’ vult u in met welke groep u komt, dit wordt namelijk zichtbaar in de online agenda en op het scherm dat in het portaal bij Den Diek hangt. Indien u deze reservering vaker wenst te maken, kunt u onderaan ‘
wilt u deze reservering herhalen?’ aanvinken. In een volgend scherm krijgt u dan de opties welke u aan kunt vinken en waarvan u zelf de tijden kunt aanpassen indien gewenst. Klik vervolgens op ‘volgende’ onderaan de afbeelding van het gekozen lokaal.

Als u op ‘wilt u deze reservering herhalen’ heb geklikt, lees dan onderstaande uitleg. Zo niet, dan ga verder naar stap 5.

U kunt hier een datum van en tot invullen. Het is mogelijk om tot ver in het voren te reserveren. U past dan dus gewoonweg de ‘tot’-datum aan. Daaronder zullen dan alle opties verschijnen welke u alleen maar hoeft aan te vinken. U kunt dan zelfs de tijden nog aanpassen. Dus bijvoorbeeld: op maandag 9-1 wil ik reserveren > die vink ik aan, dinsdag 10-1 niet reserveren > dus ook niet aanvinken, woensdag 11-1 wil ik reserveren maar alleen een andere tijd > dan aanvinken én de tijd aanpassen, etc. etc. Indien een gewenste reservering niet kan doordat er al een boeking is op dat moment, dan zult u hier een melding van krijgen.

5. U kunt indien gewenst hier een beamer en/of een mobiel scherm aanvinken om te huren
(Huur beamer bedraagt €17,50 per keer, huur projectiescherm bedraagt €12,- per keer). Klik daarna op ‘
volgende’.

6. U kunt ‘koffie & thee service’ aanvinken indien gewenst. Let op: dit hoeft alléén voor reserveringen overdag (wanneer u met een klein aantal personen bent, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de koffieautomaat in de ontmoetingsruimte). In de avonduren is er een vrijwilliger aanwezig. Wanneer u dit aanvinkt, kunt u vervolgens het aantal invoeren (= aantal personen) en een tijdstip. Indien u meerdere tijdstippen wenst, kunt u dat t.z.t. met de vrijwilliger kortsluiten!

Klik dan weer op ‘volgende’.

7. U krijgt een overzicht van wat u gaat reserveren. Als u het pijltje aan de zijkant aanklikt, dan klapt het open en ziet u eventuele extra’s die u gereserveerd hebt, bijvoorbeeld de beamer/scherm, koffie & thee service. Klik op ‘volgende’.

8. Hier vult u uw e-mailadres in. Vervolgens klikt u op ‘toesturen toegangscode ter controle’. U ontvangt op dit mailadres een unieke code die u binnen 5 minuten dient in te vullen in het volgende scherm. Deze stap is noodzakelijk om de reservering definitief te maken!

9. U vult hier eenmalig uw gegevens in. Let op: dit moet correct gebeuren! Naderhand is dit niet meer aan te passen. Wanneer u namelijk nogmaals reserveert met hetzelfde e-mailadres, dan herkent het systeem u en hoeft u niet alle gegevens opnieuw in te vullen (het e-mailadres in het laatste veld is al voor u ingevuld, maar in dit voorbeeld even weggehaald). Onderaan kunt u ook de optie ‘bedrijf’ kiezen als dit van toepassing is. U vult dan extra gevraagde informatie in. Als u alles correct heeft ingevuld (controleer dit eerst even voor de zekerheid!), klikt u onderaan op ‘registreer en rond af’.

10. Uw reservering is gemaakt.

Belangrijk: indien u uw reservering wilt wijzigen (dus bijvoorbeeld alsnog beamer/scherm wilt huren, de tijd wilt aanpassen, het lokaal, enz.) of annuleren, dan kan dat alleen via de mail: reserveringen@den-diek.nl.

Annuleren kan tot 24u van tevoren kosteloos. Zie onze Algemene Voorwaarden en Huurvoorwaarden op de website: https://www.den-diek.nl/verhuur