den diek logo

Lokalen

Heb je het lokaal uitgekozen die je graag wil gebruiken voor je presentatie?

Heb je de koffie/thee geregeld voor je bezoekers?

Maar ben je vergeten om een beamer te regelen? Geen probleem! Vanaf 1 juni 2020 kan je bij Den Diek, tegen een kleine vergoeding, een beamer incl. scherm huren! Dus geen gesleep of geregel kort voor je presentatie! Gewoon even een mailtje naar info@den-diek.nl!

 

Dit lokaal heeft een oppervlakte van 57 m2 en is geschikt voor meerdere doeleinden. Je bent vrij om de ruimte in te delen zoals je zelf fijn vind, bijvoorbeeld de tafels in groepjes, een u-vorm of juist langs te kant. Afhankelijk van de indeling is de ruimte geschikt voor 20 tot 30 personen. 

In deze ruimte hangt een informatiescherm, waarop je een laptop kan aansluiten voor presentaties. Er is tevens een projectscherm welke je mag gebruiken, beamer dien je zelf mee te nemen. Ook is er een verrijdbaar schoolbord aanwezig.

De prachtige foto's in dit lokaal zijn gemaakt door de Fotoclub Lichtenvoorde.

Dit lokaal is volledig vernieuwd, onderstaande foto is niet up to date, kom gerust langs bij Den Diek om de huidige situatie te bekijken.

Door de vide is deze ruimte multifunctioneel te gebruiken. Geef je een workshop en wil je in groepjes werken, dan kun je heel goed verspreid in het lokaal zitten. Of je zet de tafels in een vergaderopstelling, in een kring of in groepjes.

In dit lokaal is een keukenblokje, een school- en een prikbord.

Dit lokaal is door de afmetingen vooral geschikt voor vergaderingen. Of je zet de tafels aan de kant en plaatst alle stoelen in een kring, of voor een yoga workshop, met een matje op de grond. In deze 38 m2 kun je terecht met 15 tot 20 personen.

De dorpskamer maakt ook geregeld gebruik van dit lokaal voor het project Arbeidsmatig werken. Er staat daarom een stellingkast met materialen die zij gebruiken. 

Daarnaast is er een schoolbord welke vrij te gebruiken is. 

Lokaal 3-4 is middels een schuifdeur op te delen in 2 lokalen. Lokaal 4 is de kant van het podium en heeft een oppervlakte van 79 m2. 

Afhankelijk van de indeling, staand of zittend, kun je er met 50-75 personen terecht. Via een verplaatsbaar trapje kun je op het podium komen, of via de gang.

De kunst in dit lokaal is verzorgd door Kunstgalerie Lodiek, zij houden 4 keer per jaar op zondagmiddag expositie. Vanwege de kunst is lokaal als enige afgesloten.

De totale oppervlakte van lokaal 3-4 is 158 m2 en is geschikt voor 100 (zittend)  of 200 (staande)  personen. Stoelen kun je vinden in de gang bij lokaal 7 en in de opbergruimtes tussen lokaal 2 en 3.

In dit lokaal kun je in overleg met het filmhuis (info@hetdoek.nl) gebruik maken van de beamer.

Vanuit de regiekamer zijn tevens de podiumlampen te bedienen. In het lokaal is een mengpaneel aanwezig, voor zowel geluid als licht. 

Op het podium is krachtstroom aanwezig.

Lokaal 3-4 is middels een schuifdeur op te delen in 2 lokalen. Lokaal 3 is de kant van de opbergruimtes en heeft een oppervlakte van 79 m2. 

Afhankelijk van de indeling, staand of zittend, kun je er met 50-75 personen terecht. 

De kunst in dit lokaal is verzorgd door Kunstgalerie Lodiek, zij houden 4 keer per jaar op zondagmiddag expositie. Vanwege de kunst is lokaal als enige afgesloten.

Dit lokaal is vooral geschikt voor creatieve doeleinden. De schildersezels in dit lokaal zijn eigendom van KVT.

In dit lokaal kun je met 15-25 personen terecht, met een oppervlakte van 73 m2.

Via de trap kom je bij 2 opbergruimtes van verenigingen, en de regiekamer voor lokaal 3-4.

Wil je samen koken en gezellig eten? Dat kan bij Den Diek!

Er is een oven, keramische kookplaat, pannen en servies, je hoeft zelf alleen de ingredienten mee te nemen!

Deze 44 m2 zijn in 2018 volledig gerenoveerd. Ontwerper Natasja Scharenborg heeft dit lokaal van top tot teen opnieuw ontworpen, we zijn erg blij met het resultaat! 

Het lokaal is multifunctioneel te gebruiken, dankzij de verplaatsbare banken, tafels en stoelen. Door het kleurgebruik en de planten voelt dit lokaal al snel als thuis.

Je kunt hier met 15 tot 25 personen terecht.