Lokalen

Keuken

Wil je samen koken en gezellig eten? Dat kan bij Den Diek!

Er is een oven, keramische kookplaat, pannen en servies, je hoeft zelf alleen de ingrediënten mee te nemen! Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de keuken na gebruik weer helemaal schoon en netjes achterlaat. Alles wat je over hebt van het koken dien je zelf weer mee te nemen naar huis.

De keuken is vrij te gebruiken met maximaal 2 personen, mits het om doeleinden als samen eten en ontmoeten gaat. € 3,00 p/uur 

Lokaal 1

Deze 44 m2 zijn in 2018 volledig gerenoveerd. Ontwerper Natasja Scharenborg heeft dit lokaal van top tot teen opnieuw ontworpen, we zijn erg blij met het resultaat!

Het lokaal is multifunctioneel te gebruiken, dankzij de verplaatsbare banken, tafels en stoelen. Door het kleurgebruik en de planten voelt dit lokaal al snel als thuis.

Je kunt hier met 15 tot 25 personen terecht. € 8,25 p/uur

Lokaal 2

Dit lokaal is vooral geschikt voor creatieve doeleinden. De schildersezels in dit lokaal zijn eigendom van KVT.

In dit lokaal kun je met 15-25 personen terecht, met een oppervlakte van 73 m2.

Via de trap kom je bij 2 opbergruimtes van verenigingen, en de regiekamer voor lokaal 3-4. € 8,25 p/uur

Lokaal 3 en 4

De totale oppervlakte van lokaal 3-4 is 158 m2 en is geschikt voor 120 (zittend) of 200 (staande) personen. Stoelen kun je vinden achter in de zaal, in de opbergruimtes.

Vanuit de regiekamer zijn de podiumlampen te bedienen. In het lokaal is een mengpaneel aanwezig, voor zowel geluid als licht.

Op het podium is krachtstroom aanwezig. € 12,00 p/uur

Lokaal 5

Dit lokaal is door de afmetingen vooral geschikt voor vergaderingen. Of je zet de tafels aan de kant en plaatst alle stoelen in een kring, of voor een yoga workshop, met een matje op de grond. In deze 38 m2 kun je terecht met 15 tot 20 personen.

De dorpskamer maakt ook geregeld gebruik van dit lokaal voor het project Arbeidsmatig werken. Er staat daarom een stellingkast met materialen die zij gebruiken. € 8,25 p/uur

Lokaal 6

Dit lokaal is volledig vernieuwd, onderstaande foto is niet up to date, kom gerust langs bij Den Diek om de huidige situatie te bekijken.

Door de vide is deze ruimte multifunctioneel te gebruiken. Geef je een workshop en wil je in groepjes werken, dan kun je heel goed verspreid in het lokaal zitten. Of je zet de tafels in een vergaderopstelling, in een kring of in groepjes.

In dit lokaal is een keukenblokje, een school- en een prikbord. € 8,25 p/uur

Lokaal 7

Dit lokaal heeft een oppervlakte van 57 m2 en is geschikt voor meerdere doeleinden. Je bent vrij om de ruimte in te delen zoals je zelf fijn vindt, bijvoorbeeld de tafels in groepjes, een u-vorm of juist langs de kant. Afhankelijk van de indeling is de ruimte geschikt voor 20 tot 30 personen.

In deze ruimte hangt een informatiescherm, waarop je een laptop kan aansluiten voor presentaties. Er is tevens een projectscherm welke je mag gebruiken. Ook is er een verrijdbaar schoolbord aanwezig.

De prachtige foto’s in dit lokaal zijn gemaakt door de Fotoclub Lichtenvoorde. € 8,25 p/uur