Advendo speelt;

‘Bejaardentehuis de Toekomst’

Ook dit jaar speelt Toneelvereniging Advendo weer een revolutionaire voorstelling. Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zal bij Cultureel Centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30 te Lichtenvoorde de toneelvoorstelling Bejaardentehuis ‘De Toekomst’ te zien zijn, geschreven door Maurits Keyzer. Aanvang van alle voorstellingen is 19.45 uur. De kaartverkoop start vanaf dinsdag 20 februari.

‘De toekomst’… rare naam voor een bejaardentehuis. Zullen alle bewoners het daar wel mee eens zijn? Een fusie tussen twee bejaardentehuizen brengt heel wat onrust met zich mee. Een onrust waar de nieuwe directrice een groot aandeel in heeft. De personeelsleden van beide bejaardentehuizen doen hun best om het de bewoonsters naar de zin te maken, maar de komst van een onbekende man maakt het hen niet makkelijk.
Het belooft weer een hilarische avond te worden, met grappige, hilarische teksten of zijn het juist verwarringen?

Kaarten à 11 euro zijn in de voorverkoop vanaf 20 februari te koop bij Foto Primeur (Markt 9) in Lichtenvoorde. Daarnaast kunt ook de kaarten online bestellen. De link hiervoor is te zijner tijd hier te vinden. Kaartverkoop aan de kassa: 12,50 euro. Zie ook de keitjes.


(tekst en foto bron: ELNA)