Contact2021-08-11T07:20:52+00:00

Contact

Veel gestelde vragen

SCC Den Diek is vrij toegankelijk voor iedereen. Wil je even rustig flex-werken? Kijk dan in de agenda of er een lokaal vrij is, of ga gezellig in de ontmoetingsruimte zitten.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00

Zaterdag: 08:00 – 17:00

Zondag: op afspraak

Er zijn twee flipovers in het gebouw, loop gerust rond.

In lokaal 3&4 hangt een vaste beamer. Deze is eigendom van filmhuis Het Doek. Voor gebruik mag je contact opnemen via info@hetdoek.nl.

In principe is er alleen doordeweeks in de avonduren een barvrijwilliger aanwezig. Overdag mag je zelf koffie of thee uit de automaat halen. Wil je overdag gebruik maken van de barservice, geef dit dan aan bij de reservering, dan bekijken we de mogelijkheden.

Gaat je activiteit niet door? Dan kun je nog tot 24 uur van tevoren annuleren. Ook dit doe je zelf via de website. Niet geannuleerde activiteiten worden altijd in rekening gebracht.

De gebruiker richt zelf de ruimte in (klaarzetten tafels en stoelen). Heb je meer stoelen nodig? Her en der in het pand staan deze. Pak dat wat je nodig hebt. Laat de ruimte weer achter zoals je hem aangetroffen hebt en zorg dat het is opgeruimd (meubilair terugzetten, papiertjes, theezakjes etc. in de prullenbak).

Den Diek is alle dagen geopend van zeven uur s’ochtends tot elf uur ’s avonds, zodat iedereen op elk gewenst moment naar binnen kan. Ook wanneer je alleen even een tussenstop wilt maken in onze gezellige ontmoetingsruimte met of zonder een drankje.

Op www.den-diek.nl  kun je in de agenda zien wat er wanneer allemaal te doen is.

Voel je vrij om koffie of thee te pakken. De koffieautomaat staat achter de bar. In ruil voor een euro is een kopje koffie, cappuccino, chocolademelk of thee voor jou. In de grote automaat zitten blikjes drinken, snoep en chips. Je betaalt met muntgeld, de automaat geeft wisselgeld.

Denk je eraan om je kopje of glas zelf even in de vaatwasser te zetten?

Heb je eigen bereid voedsel bij je? Dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Ook wanneer je dit (bijvoorbeeld bij een workshop) aan anderen geeft.

Door de week staat er ’s avonds een vrijwilliger achter de bar. We mogen dan licht alcoholische dranken schenken. Bij Den Diek gelden uiteraard ook de regels voor Nix onder 18. We kunnen naar je legitimatie vragen. Tot een uur na de activiteit mag er alcohol geschonken worden.

Internet is gratis bij Den Diek. Je hebt geen wachtwoord nodig. In het kader van privacy is het wel nodig om even de voorwaarden te lezen en te accepteren voordat je gebruik kan maken van het internet. Alleen in lokaal 1 kan het bereik iets minder zijn.

Uit kostenoverweging is het pand niet de hele dag op alle plekken verwarmd. Je kunt zelf de verwarming opendraaien bij de radiatoren in het lokaal. Vergeet ook niet om ze na afloop weer dicht te draaien.

Stel een vraag


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Stuur ons een bericht   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

   Onze locatie

   Den Diek
   Dijkstraat 30
   7131 DP Lichtenvoorde

   info@den-diek.nl

   Op google maps bekijken